Uitdaging in Apotheek sector

Afgelopen week zijn we gestart met onze uitdaging in de Apotheek sector. Twee medische centra zijn samen met ons de uitdaging aangegaan om de toekomst te verkennen en deze te vertalen in een eigen missie en visie. Een opdracht die we in co-creatie met Bluegg zijn aangegaan.

De tijden veranderen en daarmee ook de omgeving zowel binnen als buiten de apotheken. Dit vraag om meebewegen, meedenken en door ontwikkelen. Aan de hand van een heldere visie gaan we de best passende strategie bepalen, die de gevonden ambitie daadwerkelijk, tot een succes zal leiden.

Succes door met de juiste aandacht aan die uitdagingen te werken, die effectief bijdragen aan de gezamenlijke ambitie. Keuzes kunnen maken die gericht zijn op het resultaat. En doelen formuleren die acceptabel en realistisch zijn. Kortom er ontstaat eenduidige richting voor zowel de rationele (operationele) werkzaamheden alsmede de emotionele (houding en gedrag) bijdragen binnen de organisatie.

Interesse? Info@connectingall.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.