Next step binnen de tuincentra.

De next step binnen de tuincentra wordt gezet.

Met veel enthousiasme mogen we de komende weken, in opdracht van enkele tuincentra in Zuid Nederland, met onze programma’s een bijdrage leveren aan de vele uitdagingen binnen de tuincentra. Het kernthema luidt: De markt verandert, zijn we er klaar voor?

We gaan met elkaar aan het werk rondom de uitdaging hoe we het best flexibel en toekomstgericht met de gehele organisatie, alle teams en ieder teamlid kunnen anticiperen op deze veranderingen. Een werkprogramma dat we samen met onze preferred partner Bluegg zullen vormgeven.

Ons vertrekpunt is de cirkel van bewustwording.
“Immers de beweging komt pas op gang als bewustwording bereikt is.”

Ook interesse in een van onze programma’s? Mail ons info@connectingall.nl 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.