Strategisch samenwerken

Een strategische werksessie binnen het publieke domein, wij hebben weer een succesvolle 2 daagse mogen verzorgen. Het thema: Hoe kunnen we met elkaar nog effectiever en doelgerichter samen werken? Met als titel  “Strategisch samenwerken, hoe werkt dat eigenlijk?”.

Naast de interessante strategische uitdaging werden we als groep tijdens de sessie geïnspireerd door de mooie Zeeuwse omgeving in Renesse. Een zeer positieve aanvulling op het programma. Out of the box en met volledige focus op thema.
En met resultaat! Vanuit het vertrekpunt met vele verschillende inzichten is er nu een gedragen strategisch plan voor de gehele groep. De next step kan nu met vertrouwen gezet worden. We kijken er nu al naar uit!
Ook interesse? Mail ons info@connectingall.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.