Onze Business

Connecting All is een modern en dynamisch bedrijf dat zich onafhankelijk en vernieuwend in de markt heeft geplaatst. Altijd op zoek naar de samenwerking met die partijen die opzoek zijn naar de positieve verandering. Een verandering waarin de kracht van de juiste balans tussen de rationele en de emotionele intelligentie centraal staat. Positive Change vertalen in de best passende missie/visie en omzetten naar realistische doelstellingen, waarbij ons specialisme binnen de samenwerking langs 5 richtingen ingezet kan worden: adviestrajecten, interim-management trajecten, workshops, trainingen en community denken en werken.

 • Adviestrajecten
  Connecting All adviseert organisaties, de zeggenschap en de medezeggenschap, het management en leidinggevenden graag rondom effectiviteit en efficiency, met als doelstelling het behalen van een maximaal operationeel rendement vanuit de beschikbare middelen, waarbij de focus op de business, altijd optimaal moet aansluiten op de behoeftes uit de markt.
  Op basis van een grondige analyse zal Connecting All adviezen opstellen waarlangs organisaties zelf, of via een interim management opdracht aan Connecting All, hun business verder kunnen optimaliseren.

  • Het vertrekpunt is een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
  • Op basis van onderzoek en analyse worden resultaten en conclusies besproken.
  • Het uiteindelijk advies wordt pas opgesteld nadat resultaten en conclusies gedeeld zijn.
 • (Interim) Positive Change Management
  Vaak komen besturen en/of directie van groeiende bedrijven, instellingen of organisaties op het punt dat ze het management niet meer zelf kunnen uitvoeren, en komen ze tot de conclusie om de operationeel bestuur(der)srol om te zetten in een visionaire bestuur(der)srol. Het management van de organisatie krijgt dan een grotere verantwoordelijke rol, de operationele managementrol.
  Of besturen en directies komen tot de conclusie dat het management- / bedrijfsproces niet meer optimaal aansluit op de wensen en/of ontwikkelingen voortkomend uit de groei van de organisatie of uitdagingen in de markt. Consequenties die binnen organisaties zullen ontstaan als een logisch vervolg van het intern niet flexibel en aandachtig genoeg kunnen bewegen op de actuele groei of andere bewegingen voortkomend uit de markt.Om nu te voorkomen dat een organisatie langs het consequentie-management-model gestuurd wordt, heeft Connecting All zich gespecialiseerd om juist binnen deze uitdagingen als partner de noodzakelijke bijdrage te bieden. Aan de hand van een maatwerkofferte, voorzien we in een plan van aanpak, hierbij is:

  • – vooraf altijd een vrijblijvend intake / kennismakingsgesprek,
  • – er een samenwerking die wordt aangegaan op basis van een wederzijds vertrouwen,
  • – de invulling van het interim management altijd integer en vertrouwelijk.
 • Workshops rondom
 • Trainingen
 • Communities
  Connecting All is de strateeg bij community development. Wij ontwikkelen, realiseren en/of adviseren bij het oprichten van nieuwe communities. Zowel in offline als online communities hebben we ons gespecialiseerd. Door onze jarenlange ervaring op dit gebied zijn we in staat om het best passend maatwerk te leveren. Hierbij nemen we onze partners graag aan de hand en begeleiden hen binnen het community denken en werken met als doel de gewenste community te realiseren en/of te managen. Waarbij de community als een middel gezien dient te worden waarlangs doelen of resultaten behaald gaan worden.

  • Onze uitgangspunten in onze aanpak hierbij is dat de samenwerking met elkaar wordt aangegaan op basis van een wederzijds vertrouwen. En de trajecten die we met elkaar aangaan altijd voorzien zullen zijn van een stappenplan, waarin go or no-go beslismomenten verwerkt zijn. Hierdoor zijn we in staat om het CAll-model programma maximaal flexibel, gericht op de actualiteit, samen te stellen. De maatwerkofferte van het CAll-model programma zal voorzien zijn van dit stappenplan.
 • Nieuwsgierig? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.
  Gebruik hiervoor ons mailadres: info@connectingall.nl