Over ons

connecting all logo

 

Bedrijfsfolder   Algemene voorwaarden   Privacyverklaring AVG

Connecting All is de partner voor organisaties, instellingen en bedrijven die op zoek zijn naar innoverende en vernieuwende gedachten, processen en oplossingen. Connecting All heeft zich ten doel gesteld om daadwerkelijk ideeën, kansen en uitdagingen effectief en efficiënt tot concrete positieve veranderingen te laten leiden.

Connecting All is altijd gericht op de toegevoegde waarde en zal langs het community denken en werken focus houden op het benodigde draagvlak om oplossingen en gestelde doelen maximaal te kunnen realiseren. In onze aanpak staat de kracht van de juiste balans tussen de rationele en de emotionele intelligentie centraal. De Strenght based Lean benadering.

Connecting All is uniek en onderscheidend, door in zijn aanpak de methodiek van “het community denken en werken” centraal te stellen, waardoor nieuwe en unieke oplossingen, “out of the box” oplossingen, ontstaan, die meer en beter aansluiten op behoeften in de markt.

Connecting All begeleidt missie/visie-trajecten en adviseert in daarop aansluitende (organisatie) doelstellingen, met als doel maximaal operationele stabiliteit te realiseren. Omdat we daarbij ook gespecialiseerd zijn in communitydevelopment zullen de kansen in het vinden van nieuwe en/of het aansluiten op de bestaande markten en doelgroepen in onze aanpak vergroot worden.

Onze belangrijkste uitdaging is een positieve verandering te realiseren, die ruimte voor innovatie, vernieuwing en positieve energie biedt om op de bewegingen, kansen en uitdagingen in de markt te kunnen blijven anticiperen. Ons hoogst gelegen doel is om maximaal opertionele stabiliteit te behalen waarbij we tevens blijven voorzien in de best passende flexibiliteit voor team en teamlid. Dit om de professional en diens ideeën optimaal te kunnen benutten en zo het maximaal operationeel rendement te kunnen behalen. Het rendement waar zowel de zeggenschap als de medezeggenschap idealiter op de lange termijn een gezamenlijke uitdaging in heeft.

Spiegelsessies, changetrajecten, adviestrajecten, trainingen en noodzakelijke events, zowel online als offline, zijn werkmethoden die we hierbij aanbieden. Daarbij voeren we op professionele wijze het programma -en/of projectmanagement uit, waarin Lean Six Sigma, Agile, Scrum en Het Nieuwe Werken, A3-systematiek en Prince2, gecombineerd met een ruime praktijkervaring binnen complexe organisaties, in maatwerkvorm ingezet worden. De zogenaamde Call-model programma’s, die we graag in samenspraak met directies, managementteams en/of ondernemingsraden samenstellen, met als doel de actuele uitdagingen aan te gaan.

Het vertrekpunt van de samenwerking is vanaf start zo vrij en open mogelijk. Connecting All staat voor het ontmoeten, uitwisselen, bedenken, realiseren van maatwerk. Maatwerk dat we in onze CAll-model programma’s in overleg met de opdrachtgever zullen vormgeven.

Natuurlijk willen we onze bijdrage aan uw uitdagingen graag komen toelichten. Neem hiervoor gerust contact met ons op en we komen graag kennis maken.

Jean – Claude Crijns

Bezoekadres: Athoslaan 12A, 6213 CD Maastricht
T: 06-51244056
E-mail: info@connectingall.nl

Connecting All